simulare FĂRĂ PRECEDENT în presa românească. intră AICI și vezi ce a scris o ziaristă!

că dacă nu era FĂRĂ PRECEDENT, nu mai INTRA nici dracu’ AICI articolul BOMBĂ.

2013-04-17_180409

ce-i drept, a mai fost ceva asemănător, da’ simularea asta e fără precedent.

vezi AICI precedentul care e și el fără precedent:

2013-04-17_180456

aciddu vă explică ÎN PREMIERĂ și ÎN EXCLUSIVITATE motivele pentru care simularea e, totuși, fără precedent:

la simularea din martie n-a stat nimeni să numere pasagerii din autobuz. în aprilie au fost 23. (scenariul original spunea 25, dar un pasager a luat autobuzul înspre partea cealaltă și a ajuns în Militari, iar altul a spus că n-are abonament pe linia aia, așa că nu se urcă)

dacă simularea din martie a fost făcută în depou (cine a mai vazut autobuze cu pasageri în depou?), cea din aprilie va fi „pe traseul Arcul de Triumf – Kiseleff – Calea Victoriei – Piaţa Constituţiei – Piaţa Universităţii – Piaţa Romană – Piaţa Victoriei şi de aici înapoi la Arcul de Triumf.” probabil pentru că teroriștii nu cunosc prea bine bucureștiul iar șoferul autobuzului e un fost taximetrist. scenariul e cam așa: la piața presei se urcă niște teroriști. niciunul nu compostează biletul. cand autobuzul ajunge la arcul de triumf, șeful teroriștilor se înderaptă spre șofer:

– autobuzu’ ăsta merge la arcul de triumf!!

– gata, șefu’, dăm drumu’ la aparat.

la simularea din aprilie vor participa și controlorii ratb. după ce vor fi dezarmați și imobilizați, teroriștii vor fi sancționați prin plata suprataxei de călătorie, care este de 50 lei/contravenţie sau prin întocmirea procesului – verbal de contravenţie. am citat de pe saitu’ ratb, dacă nu v-ați dat seama. o să fie o AMENDĂ FĂRĂ PRECEDENT.

la simularea din aprilie participă sandra bullock și keanu reeves. sandra va sări cu autobuzul peste o groapă din carosabil. dacă stau să ma gândesc bine, nu știu nicio groapă pe traseul ăla, da’ se poate pune un crater mic, portabil, adus de pe Uverturii (ăla cu canalizare de la intersecția cu Apusului ar fi numa’ bun). asta ar fi tot FĂRĂ PRECEDENT, desigur.

Știre ȘOCANTĂ de ULTIMĂ ORĂ: merinos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s