Ofertă turistică de nerefuzat

Luna trecută se certau niște unii pricepuți la turism despre sistemul all inclusive și despre cât de najpa se pupă el cu tradițiile mioritice de vacanță. aciddu s-a distrat cu spusele doctorului Murad: „Pentru că sunt medic de profesie, vă pot spune că sistemul all inclusive dăunează grav sănătății. El duce la obezitate, consum mare de alcool și risipă”. aciddu s-a mai distrat și cu spusele Corinei Martin, care a glăsuit că sistemul all inclusive nu ar fi benefic pentru turişti, deoarece aceştia vor să mănânce de fiecare dată la cât mai multe restaurante din România. (nu, bre, aciddu nu a memorat numele lor sub formă de șiruri de caractere, le-a găsit aici)

Ieri mai comentau unii pe la o televiziune (ceva cu roșu și analiști) despre același subiect. moment în care aciddului i s-a pogorât o revelație lângă neuron:

OFERTA ALL EXCLUSIVE

care funcționează cam așa:

tu plătești aciddului în avans un pachet turistic care nu include nimic. deoarece nu include nimic, pachetul are un preț foarte atractiv. maximum 100 de euroi în plin sezon! oferta are numai avantaje: pleci în vacanță când vrei, pentru că nu ești legat de o anumită perioadă la hotel, cazarea nu e inclusă. pleci unde vrei. pleci cu ce vrei, pentru că transportul nu e inclus. mănânci cât vrei și unde vrei, pen’ că „românilor le place să mănânce la cât mai multe restaurante”. La limită, puteți lua același prânz în două sau trei restaurante.

Și puteți cumpăra pachetul ăsta în avans pe zece ani, fără riscul de a fi țepuiți de agenție!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s