garnier mineral: să renunţăm la spălat!

…în trei paşi simpli:

primul pas e ăla cu 48 de ore de protecţie efectivă. te dai cu garnier mineral nu-mai-ştiu-cum şi ai redus cu 50% consumul de apă şi săpun.

faza a doua e ăla mineral extreme, 72 de ore, adică trei zile. trei zile, vă daţi seama?

după care oricum nu mai contează, poţi să spui că ai protecţie efectivă de la natură, nasul tău deja s-a obişnuit, protejezi stratul de ozon…

succes!

11 comentarii la “garnier mineral: să renunţăm la spălat!

 1. Mda…cred că o să-mi cumpăr şi eu vreo două să mă ţină aşa, vreo două zile. Vreau să mă dau pe tot corpul, măcar să fac economie masivă la apă.

   • Vorbesti de cat de funny suntem cand cautam prima iesire de urgenta la urcarea in RATB a unui boschetar? Cand esti in metrou si fix dupa inchiderea usilor ii SiMTI pe boschetari si n-ai nici un geam la indemana? Sau cand AROMA urca in gasca, the more, the merrier?! 🙂

    • uite, ai pus punctu’ pe i. the more, the merrier
     nu-i nevoie de boschetari pentru odorizarea metroului. e suficient baietu’ cu tricou de nylon, Romania, 10, MUTU. eventual proaspat iesit de pe santier.

     • Ai si tu dreptatea ta, din nefericire. 😦
      La cocteilul cu arome exotice de rancezeala poti sa adaugi si o mana de pensionari iesiti dimineata pe racoare imbracati cu aceeasi camasa pe care au purtat-o si sambata la valoarea aproximativa de 38 grade, la umbra. Acesti „domni” in varsta considera si acum ca deodorantul e o chestie eminamente muiereasca, ar fi usor injositor sa foloseasca asa ceva. Exista riscul sa-i ia lumea de efeminati, doamne fere’, sau si mai rau, de popo ! Si, pe urma, barbatul daca nu miroase putin a transpiratie si a bautura nu-i barbat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s