ne paşte şi pericolul psihedelic

după mişcarea emo (vă mai amintiţi isteria cu kizii emo care se taie cu lama?) un nou pericol pândeşte integritatea poporului român: mişcarea psihedelică. n-o spun eu, o spun două ziariste de la adevărul.

poţi face un articol de tot râsul dintr-o întâmplare tragică? yes, we can!

ce a înţeles aciddu, pe scurt: la Schela a fost un festival de muzică electronică. un băiat a fost găsit spânzurat. poliţia se ocupă. punct.

ce au înţeles ne povestesc Loredana şi Silvia:

Cristian Dobre a scris „Vin!” pe „site-ul psihedelicilor„. (ok, din viteză citisem „pe site-ul pedelicilor” şi mă gândeam că Patriciu dă vina pe Băsescu, da’ n-a fost să fie… ).

peste o mie de adepţi ai acestei mişcări„…  aaaaaaaaa! mişcare! sună a MISA! deci? deci „Ştiu că am văzut şi un stand Yoga, unde se făcea masaj„. păi vedeţi cum se leagă toată povestea?

povestea ar fi senzaţională, dar o ruinează Roxana din Galaţi: „un prieten de-al lui Cristian a venit furios spre noi şi ţipa ca din gură de şarpe că mâncarea este foarte scumpă în pădure şi că din cauza asta s-a spânzurat amicul lui.” na, motivul e cât se poate de întemeiat, da’ s-a dus pulii naibii misterioasa conspiraţie.

rezumat: mişcare psihedelică, călătoria focului, tărâmurile dacilor, organizaţie ocultă, adresa de Facebook, adepţi, gură de şarpe, halucinogene, etnobotanice, yoga, masaj, purificat de tot.

minunat! quality!

(P.S. măi, dar pe popa preotu’ din sat nu l-aţi chestionat!)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s