automotivele Deliei Oniga

nu mai ştiu prin ce miracol (a se citi click neglijent) am ajuns pe profesiionline.ro. cert este că prima crampă la stomac am avut-o când am constatat lipsa diacriticelor. a doua crampă am avut-o cand am citit despre „compania de consultanta KMPG”. bă, o fi alta. google. care google mă trage discret de mânecă: Forse cercavi: kpmg ? Nu, bre, cercavo KMPG. aşa aflu că numitul KMPG e o staţie radio de prin California. nu cred că ăia au 11000 de angajaţi. mă salvează dailymail, zice că e vorba de KPMG. m-am mai liniştit un pic, am mai respirat.
lasă, Delia, nu te necăji, aceeaşi confuzie au facut-o şi cei de la Jurnalul de Botoşani. şi alţi mioritici pentru care ordinea literelor din interiorul cuvintelor nu contează.

dar crampa finală am avut-o când am dat peste cuvântul automotive. am ţinut dinţii strânşi. „o parte dintre gigantii din automotive”… deci automotivele alea au giganţi în ele. aşa că presupun că-s nişte chestii mari.

virgulele? opţionale. mesajul contează. sau traducerea de doi lei de prin ziarele de afară.

n-am mai citit decât semnătura: Delia Oniga – ZF

mda, profesii online…

profesii online, magda ciumac

profesii online, magda ciumac

2 comentarii la “automotivele Deliei Oniga

  1. Ce legatura are Magda Ciumac cu articolul asta? De ce apare la taguri? Ca sa faci trafic cu orice pret nu? Esti un deosebit, e chiar dificil sa critici asa …..cu gura plina, apreciez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s