rezultatele alegerilor şi alegerea rezultatelor

titlu pus aiurea, deşi are legatură cu aberaţiile de azi. de câteva zile, domnii analişti (şi doamnele, desigur) se screm să combine 1 cu 2 şi cu 3 pentru guvernare. cre’ că băse se crăcănează de râs. deci ăia cu ăia nu merge, din motive de doctrină. doctrină? care doctrină? din trei, unu n-are niciuna şi două se şterg la cur cu ea. ăia cu ăilalţi iar nu merge, că s-au certat. aşa, şi? bun, da’ nici ăilalţi nu… fiindcă… blablabla…. şiruri de specialişti defilează prin televiziuni, explicându-ne cine cu cine. tre’ să manânce şi gura lor o pâine, de acord; da’ niciunul nu vine să spună că guvernul o să fie făcut de ei. cu cine? cu ei. coaliţia ei cu ei.

bucurie mare pe tărâmul mioritic pentru victoria FSN-ului în alegeri. doar feseneii nu se bucură: faţă de 2000, când au avut 85%, acum au doar 72. trendu’ descendent, adică naşpa. pentru că asta înseamnă că în 2024 vor avea doar 46%. despre câţi ani vorbea brucan?

marele câştigător al alegerilor mi se pare Iosif Koto, pui de dac de origini japoneze probabil. el a devenit deputat cu cele 34 de voturi obţinute in dispora. bravo, Iosif! da’ io propun ca salariul să-i fie plătit exclusiv din taxele platite statului român de către cei 34 de votanţi ai domniei sale.

7 comentarii la “rezultatele alegerilor şi alegerea rezultatelor

  1. bre acidule, alegerile le-a câştigat de fapt PCR-ul, că toţi de la PCR se trag. şi nici măcar nu-i pe trend descendent. adunate, procentele alea tot 100% dau. 😀

  2. @Roxana: n-am nimic cu el, vorbeste invidia din mine 🙂
    @Simona: amin! la asta nu ma gandisem. po’ sa ma inscriu acum in pcr? (desi cred ca tot o biserica ar fi mai profitabila…) 🙂

  3. acidu, biserica e, în mod sigur, mult mai profitabilă – că e mandat pe vieaţă: o dată intrat în sistem, nu te mai scoate nici aghiuţă. aşa că io zic că mai ai timp, eşti încă tânăr, poţi să dai o şpagă micuţă să intri la Teologie şi apoi mai multe şpăgi micuţe să iei examenele, şi gata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s