Plajă la umbra roţii de X5

Citesc in Gândul:

Turişti călcaţi de BMW X5, pe plaja din Costineşti
de Sînziana IONESCU | 19 AUGUST 2008

Doi turişti au fost călcaţi de un BMW X5 pe plaja din Costineşti. Bucureştenii Mihaela Drăgoi (43 ani) şi Vasile Anton (42 ani) stăteau întinşi pe nisip, duminica, la ora 18, la marginea dinspre faleza pietonală. Acolo îşi parcase gipanul şi patronul unui butic de pe faleză, localnicul George Ardelean (21 ani). Tânărul nu i-a observat pe turişti şi când a plecat de pe loc, a trecut cu roţile din faţă peste ei.

Cu multiple traumatisme, bucureştenii au fost luaţi de ambulanţă şi internaţi – femeia la Spitalul de Ortopedie din Eforie Sud, iar bărbatul la Spitalul de Urgenţă Constanţa. Deşi accidentul a fost produs de o persoană aflată la volan, Poliţia Rutieră nu poate interveni în caz, pentru că locul nu este drum public – deci şoferului nu i se poate imputa vreo culpă rutieră.

Io zic că ar trebui interzis prin lege să faci plajă sub roţile gipanului altuia.
Mai vreţi argumente ca să NU mergeţi în concediu pe litoralul rumânesc?

2 comentarii la “Plajă la umbra roţii de X5

  1. ca o completare a ciudatei stiri,va relatez ca ,in cursul diminetii,a fost internat un al treilea component al nefericitului grup de turisti accidentati de BMW-ul de pe plaja Costinesti. Acesta a fost internat tot cu fracturi multiple,acestea fiind produse ,insa, de garda de corp a proprietarului X5-ului,pentru simplu motiv ca nu a vrut sa se intinda de buna voie sub rotile masinii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s